SUA RASA TV9

| |





Haloooooooo.....
Balik kg baru ni...sempat la...jugak lyana n famli gik ker SUA RASA TV9.Dapat la...jugak bersua muka dng beberapa celebriti TV9,tapi cuma sempat snap gambar ngan war tawan TV3 jer...Teh Shuhada yg lain2 tu...cuma dapat memandang dari jauh jer.....sebab orang terlalu ramai.

post signature

8 Komen♬:

Alimaz-Kembara Terasing said...

wow.....bestnya macam2 ada....dapat jumpa selebriti lagi...

Alimaz-Kembara Terasing said...

wow.....bestnya macam2 ada....dapat jumpa selebriti lagi...

Watierman said...

oo padanlah sonyap yo..ekau poyi sua raso....TB 9...!!!

Azura Suhaimi said...

Salam kak lyana, baru tau kena paggil akak...hihii sbb kita muda dari akak..ingatkan sebaya...ooo pi jln2 noooo x ajak kita pun heheee

ieda said...

bestnya leh gi suarasatv9 nieh .. ermm musti jumpa ramai artis kan ..

kat kontan selalu gak ada .. tapi akak x berkesempatan langsung bersama .. hubby punn x suka sbnarnya ... huhux3

idayusof. said...

Tentu anak2 happy kan...Yala bkn senang nk g tmpt cam ni.Sua Rasa ok gak sebab x brp sesak.Akak pernah ke sure heboh kat Shah Alam tp tak sempat sampai sbb 15 km sblm tu jalan dah jammed.Kebetulan pulak hubby x suka ke tempat2 mcm tu.Apalagi balikla.....

LyanaSyaZam said...

Alimaz...ha ah la..best dapat jumap celebriti tp tgnk dari jauh jer org ramai sngt huhuhu....

Kak Wati..ank2 la..yg nak poiii sngt mama dia pun apa lagi gedik la...hhehehe

Azura...yer ke akak dah tua huhuhu...ingtkan akak muda lagi x sedar pulak yg umur dah kluar dari kalender hihhihihi

Ieda....emm best tapi yg x best nyer sesak dng org ramai

Ieda yusoff...ha betul tu...klu jom heboh lg ramai sampai paking keta pun susah kan....

Kamsiah said...

amboi...tumpang glam ya...akka tak leh pi..hubby berkursus..ari ni baru blk