MAKAN DENGAN TEA O PANAS SEDAP OOO......

| |

Selamat petang kawan2..Cyber semer...dah minum petang ker..???klu belum,jom join lyana...

Awal pagi tadi sesaja la...jalan2 kat MYR pastu terpandang lah pulak resipi kue kacang ni...pastu terpikirihikhik la...klu buat minum petang sedap jugak ni...lagi pulak kue ni...satu dari peberet hubby tapi adik abang x bapa suka..emm...fikir x kisah lah...utk adik abang lyana akan buat roti telur jer...

Pukul 5lebih camtu....lyana pun start la..xtvt lyana.Xceli kue ni...x susah mana pun,senang jer nak buatnyer....
K...lah jom kita makan sambil minum tea o panasminum,nak2 pulak time2 ujan ni...sedap oooo....


First time buat udoh la..sikit uper kuih tu...janji sedapkan...sengihnampakgigi

post signature

11 Komen♬:

LOVE2COOK said...

Nak join tea-breakkkk! Thou it's nearly time for dinner...kekeke! ;)

PUTERA2PUTERI said...

wah rajin no wat cucuq kacang lak....bak mai seketoi..nk pekena ngan ayaq nes o....

LyanaSyaZam said...

Love...meh joint sekali..ada lg ni..ha ah la..dah nk dekat dinner kan ngeee...

Ieta...ok jap lg lyana p antaq..cukup ker seketoi jer..

Watierman said...

OOO senyap2 dok buat kue....simpan sebijik akak nak perangat...makan utk esok pagi..hehehe

LyanaSyaZam said...

x per akak esok pagi lyana buat len utk akak...inti ada sikit lagi....hihihi

mimie loma said...

salam lyana.........bile tgk kue ni teringat tau kite org panggil'gendang kasturi'.......

heheheh sedap kaaaaaan kue tu......tp tu lah dak2 n hubby tk suke......

Kamsiah said...

sedap...suka mkn masa panas2..dgn teh o nipis...ujan2 lak tu..fuyooo...
intinya tu tambah kelapa sikit,lg sedap,kan..

LyanaSyaZam said...

Miemiloma....ank2 lyana pun x suka kue ni...tapi hubby suka peberet dia pulak tu...cuba la...kak mimie sedap tau..

Kak Kam...ya la..kak mkn dng tea o panas...lyana lupa letak kelapa la...akak tp rasanya ttp sedap hihii

Azura Suhaimi said...

mmmmorrrningggg kak? dh bekfes lum, meh nk belanja akak nasi grg arini kita buat plus air kopi..jom2 kak ekeke :)

Jieda said...

alamak..sama geng la dengan adik dan abang

mamalieyna said...

Rajinyer la Lyana ni masak memasak, cuba mencuba..saye..hehe..kena merajinkan diri ler jugak pasnih..hehe..tp kue ni mmg sedap dn senang dibuat, cuma kita ni antara rajin ngn tak je..huhu..