RINDUUUUNYERRR........

| |

Salam....hai...hai...hai..I"M back...rindunyerr kat korang semer..Wah...rasernyer dah lama lyana x berceloteh n dah lama x tayang menu lyana kat korang semer yekkk...maaf bebanyk la...sebab 2/3 ari lepas mmg lyana sibuk sangat urus kan kelengkapan sek.adik abang.Alhamdulillah semernyer dah settle cuma tinggal buku jer yg belum beli lagi...
Ari ni...pepagi lagi lyana dah start meroti,tengok lah roti lyana tu mcm2 upa ada x secantik sifu lyana punya,sapa lagi klu bkn kak wati.Resepi ni...pun resepi dia jugak...emm mmg rasa puas sngt dapat makan roti buatan sendiri.Wapun rupa dia tax bapa cantik tp sedap wooo...nak2 pulak mkn time panas2 lagi la...
Utk menu lyana tngh hari ni pulak daging kicap pedas yg lyana cedok resepinyer dari umah kak nor dan ayam goreng rempah.
Oklah jom kita tengok upa roti lyana tu...hihihihi...jng gelak yer kak wati,biasa la...first time buat kan...ngeeee.....





post signature

5 Komen♬:

Watierman said...

Wah Lyana...roti sosej tu memang pujaan anak2 Akak..meroti tiap2 hari pun tak pe!! Dah cantik la tu...nak macam mana lagi...esok uli2 lagi...hehe...Akak ni ko panggil SIFU...mak aai...Akak pun menuntut tak habis lagi Dik ooi!!!Uli Lyana...jangan tak uli...ajak Ieta sekali...hehehe!

miemiey said...

rajin nya pepagi dah buatkan roti...miemiey pon dh siap kelengkapan sekolah cuma baju sukan n buku je belum beli..nnti buka sek leh laa beli

MamaFaMi said...

Cantik tak cantik tu tak penting... yang pentingnya.. sedapppp!

MAMASYAZA said...

anak2 akak pun suka sgt ngan roti sosej tu..

LOVE2COOK said...

Hi Lyana...hru doing??? Bz with kids school preps?...:)

Wow, those buns look delicious lor! That fried chicken toooooo! :) yummmyyy!