DINNER MALAM NI...

| |

Selamat malam kawan2 semua...dah tido yea...aduiii....tengah malam camgini baru lyana sempat ngadap lappy ni...sejak abg apik bersunat ni...lyana agak bizi sikit,tiap2 ari ada jer...org dtg umah tengok abg apik...

Alhamdulillah abg apik dah sihat dan dah boleh pakai seluar pun...tp time tido mlm lyana suruh dia pakai kain,risau jugak la...luka pun baru jer...baik...sejak abg apik dalam pantang lyana ,hubby dan adik pun pantang sama...yer la...kesian pulak nk mkn sedap2 sedangkan dia mkn nasi dng ikan goreng jer...nasib baik hubby pun x kisah.tapi tadi adik asyik merungut nk mkn pizza pulak..nak tak nak hubby pegi jugak beli untuk abg apik hubby beli garlic bread(peberet dia la...tu...)so dinner lyana n famli malam ni...pizza jer...lunch tadi nasi dng ikan goreng jer...

Oklah..mata pun dah ngantuk ni...InsyaAllah klu x der aral melintang kita jumpa lg dlm next N3.Untuk kawan2 yg x jemu2 singgah kesini tima kasih yg x terhingga.



Garlic Bread untuk abang apik yg dalam pantang

post signature

10 Komen♬:

ieyza said...

aduhhhh...sodapnyer....esok harus ku terjah Pizza Hut nieee

Watierman said...

Akak jarang pergi ke sana...selalu call delivery...tapi lately asyik order Dominoes pizza jer..anak2 kata lebih sedap!!!

PUTERA2PUTERI said...

wah sedapnya......ada lg x???/bak la mai seketoi nk wat bekpes ni....ieta pun dok menghitung hari je ...tunggu abg ok br nk pekena gak....

MaMaSyAzA said...

yeahhh apik dah sunat...sekrg ni musim owang sunatkan..best tgk...bebudak paling best kumpul duit...cam ami gak...asyik membilang duit dalam tabung ja..berapa byk owang bagi..dasat toi bebudak ni

mamalieyna said...

amboi dinner pizza depa noh..nmpak sedap tu..huhu..nk pizza juge.. ^_^

LyanaSyaZam said...

IEYZA.....TERJAH JNG X TERJAH NGEEEE

LyanaSyaZam said...

KAK WATI...LYANA X PERNAH TRY LAGI LA...DOMINOS PIZZA...LYANA PUN NK CUBA LAH

LyanaSyaZam said...

IETA...ALAMAK IETA DAH ABIS DA...BELI PUN SIZE REGULAR JER...

LyanaSyaZam said...

MAMALIYNA...NKA JUGAK YEA...MEH SINI LYANA BLANJER HEHEHE

LyanaSyaZam said...

MAMASYAZA...HA AH KAN ASYIK DOK BILANG DUIT JER...TP MAMA DIA YG TERLEBIH XSAITED HEHEHEH....