THE CARNIVAL WATER PARK SG. PETANI

| |




















post signature

11 Komen♬:

miemiey said...

ermmmmmmmmmm bestnya adik abg dapat main air.autie nk ikut main gak...huhuhu......

Kamsiah said...

salam
tak sampai lagi kat Carnival tu
dok pi Bukit Merah dan Lost World(Tambun) ja...
tiket ok ke?mahal tak?

ieda said...

ermm x tahu ada carnival waterpark kat sini .. x pernah dengar layie ..

aper2 punn janji anak2 happy kann .. kat pahang tgh ujan .. sejuk kalau nak bwak budak2 main air2 nieh

Watierman said...

Best ke Lyana..Carnival tu??? Dengar macam tak berapa jer...tu yg budak2 ni selalu ajak ke Bukit Merah/ Tambun or Sunway Lagoon...!

MAMASYAZA said...

akak penah kesana sekali, masa tu, ofis akak buat family day kat sana..Carnival pun baru ja buka...tak byk lagi permainan time tu, sekrg mesti lagik best

LyanaSyaZam said...

miemiey...best la...untie miemiey raser cam x nak balik la...ngeee

LyanaSyaZam said...

kak kam...best lagi tambun n bkt merah,tiket 18hnggt jer sekali mkn

LyanaSyaZam said...

ieda....carnival ni baru jer buka tp x la..besar cam water park yg len

LyanaSyaZam said...

kak wati..ha ah la kak,x la...best sngt boleh la...padan la...ngan harga dia

LyanaSyaZam said...

mamasyaza....biasa jer...tak bnyk sngt tempat main

mamalieyna said...

waaa bestnye main air..tmbh best budak2 tu la kan..hepi sgt la diorang tuh! ^_^