SEBENARNYER X DER MENDER PUN YG NK DICELOTEHKAN.....

| |



Salam....dah mkn tngh hari ker....????klu belum meh la joint lyana mkn nasi ayam yg simple ni...Semlm masa gi jln umah Chik Mi,nengok nasi ayam dia perghh...mengancam,sedap jer rasa.
Lyana pun sama gak macam ieta dah x tahu nk masak apa,puas dok menung kat dapur pikir nk msk apa.Bila tnya hubby,dia cakap masak la...apa pun, aduii jawapan ni la...yg paling lyana x berkenan....

Oklah malaih nk berceloteh panjang,lyana nk gi tengok ladang jap.....byeee....

3 Komen♬:

zarin said...

salam singgah lyana
sedap nasi ayam..
btw, my husband pun mcm tu, tiap kali tanya nk mkn apa, dia jwb tk tau...huh kengkadang buntu gak nak masak apa yer!
btw, nk exchange link boleh?

idayusof. said...

Salam...
Hubby akak pun sama,tu yg pening kepala dibuatnyer.Kalau dah tak tau nak masak apa akak beli yg instant jer.Tinggal hidang.Hehehe....

mizara said...

salam, saya follow u jugak ..takleh nak tinggal pesan kat chat box masa ni..kene block huhu..tq