ORANG LETAK IKLAN NUFFNANG,AKU PUN NK LETAK JUGAK..

| |




Salam....untuk petang ni lyana nk wat n3 kek pisang coklt.Respi kek ni lyana cedok kat umah best friend lyana,saper lg klu bukan Ieta.Tp lyana buat 1/2 adunan jer...

Oklah lyana nk citer sikit sal NUFFNANG.Iklan nuffnang ni...baru jer lyana letak lam blog ni.Xceli dah lama nk letak iklan nuff dlm blog tp disebabkan x berapa nk pandai dan malas nk godek sana sini so lyana pun snyap cam tu jer...tp bila nengok Ciki Min yg menerima berkeping keping hem..hem..hem..rasa syok la pulak.Puas jugak godek sana sini dan dng pertolongan hubby dapat la jugak lyana mereallisasikan apa yg lyana inginkan.BTW thanks wat Cik Min gak.....

So dng ramisnya ari ni....lyana dah jadi sebahagian dari warga NUFFNANG.Xsaited sngt ni...hahaha.Pada kawan2 suma klu masuk sini apa lg,ringan2kan lah jari jemari korang suma klik cik NUFF lyana tu yer.......

5 Komen♬:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam lyana..wah!dh ada nuff yer!pasni byk la $$$$$$..yana !sok2 dh byk..leh belanja k.atie noooooo..sht yana?anak2 camna...dh okey tak...x buat perangai cam dulu?

Qaseh said...

sy pun nak letak gak laaaa..

zarin said...

okay...kita sesama klik klik ye!
btw, zarin pun dah add lyana ye!

MAMASYAZA said...

kek tu nampak sedap..n pinggan bebunga tu mmg cantik...meh kita bersama2 klik iklan nuffnang...

ziha said...

klik milo..shoutbox lmbt loading laa..he3