ADIK ABANG CUTI MAMA RILEKS LA SIKIT.....

| |

Salam......tengah ari ni...atas permintaan adik abang,lyana masak Mee Tomyam untuk lunch tapi nasi lyana masak jugak untuk hubby sebab hubby x bapa suka makan Tomyam orang melayu dia lebih suka makan Tomyam orang Thai hehehehe...hubby kata org Thai masak Tomyam ada kick.....emmm macam2.Tpi selalunya klu buat Tomyam cuma lyana n ank2 jer yg makan.Dish untuk hubby ayam masak itam jer...

Hari ni...lyana betul2 free sebab adik abang cuti so ada la masa mengadap pc lama sikit.Tadi sambil masak sambil sembang dng akak belakang umah,dia ajak lyana joint xtvt AJK wanita taman ni...emmmm ok gak tu...sebab kebanyakan xtvt derang buat malam so x la kalut sngt lagipun derang buat time cuti jer...elok sngt la...tu pada lyana dok ngadap tv mlm2 bih baik joint xtvt yg derang buat ada gak faedahnyer...antara xtvt yg paling menarik minat lyana ialah xtvt masak memasak,kak za kata minggu depan start.wah x sabaq ni...sebab derang akan ajar masak...bestnyer...menurut kak za minggu depan derang nak ajar buat pizza n roti sekaya,ok sngtlah tu......Mlm ni pun ada xtvt jugak tp x pasti lg mlm nanti, kak za kol bg tau...lyana ok jer...

Ok lah lyana stop sini dulu,jom joint lyana makan mee tomyam...panas lg ni...Layannnnnnn.....



post signature

4 Komen♬:

PUTERA2PUTERI said...

lyana....
ieta mai nk pekena mee tomyam la....eehhh buh la tambah..senang la ckit....tomyam ni peberet ieta tau....

Watierman said...

Lyana..tomyam tu letak ayam kan...tak pe lah akak tengok jer..

Tak sabar nak tunggu Lyana belajar buat Pizza & Bun kaya..nanti boleh share...hehehe!

MAMASYAZA said...

mesti sedap..bertambah sedap kalo anak2 kita berselera nak makan...best..best

CintamaniszLite said...

Lyana..rajin ye layan menu masing2..hehe. Bagus...