KALAU KORANG NAK TAHU JOM BACA NI...

| |

Salam...dah mkn tngh ari yer...korang suma...Oklah kat sini lyana nk kongsi sikit tentang Nuffnang dng korang suma.Ini pun lyana terbaca dari blog sorang cikgu .j-QAF Sk Sulaiman dia punya blog,best blog dia,mcm2 ada.Lyana dah mintak izin tuan punya blog copy paste sai Nuffnang ni..dan dia dah pun bg keizinan.

Ha sebut Nuffnang semua kaki Blogger mesti tau punya,klik jer...income masuk....,camner income masuk yeekkk...emmm lyana sendiri pun x tau camner sbb lyana pun baru lg dlm iklan Nuffnang ni...eemmm x kisahlah camner boleh masuk janji ada income...kan...

NUFFNANG!!

Clik terus dapat income?Yes..Memang kita clik akan dapat duit...Tapi ada caranya.
Sebagai contohnya..kita selalu terbaca kat chat box,klik flymas,KFC,Milo,CIMB dan byk lg la...
Dan kita juga akan perasan bila earning masuk..Traffic punya tinggi tapi hasilnya Ciput...Sebab apa?Sebab apa korang rasa...yea...?????

Ni la jawapannya...Apabila kita click Nuff orang lain..ada yang clik dan terus jer Close Paparan Iklan tu..sebab itulah earning tak masuk..Pada dasarnya..earning akan berjalan bila kita click iklan dan kita kena tunggu iklan tu habis keluar (Loading).Bila iklan tu loading sepenuhnya..Baru la kita blh close..Kalau kita clik dan terus close..Confirm earning tak dapat langsung..Jadi kepada Blogger semua..Kita kena bersabar la..baru kita dapat tolong orang lain dan orang lain pun akan tolong kita..Betul tak..

Pas ni..kalau kita klik iklan,tunggu sampai loading@paparan iklan kuar sepenuhnya baru kita close yea....Ingat tu...pesan cikgu...hihihihi....




14 Komen♬:

PUTERA2PUTERI said...

salam......
ieta sokong 100%..betoi tu klu kita nengok kt chatbox tu..uuiiii ramainya yg klik kt kita...tp bila kita cek balik...mak oiii bapa org je yg betoi2 iklas klik kt nuff kita...
pa pun yg nk klik tu klik la betoi2 kan...

sonata anak kancil said...

tak berapa kisah tentang ini...tak semak2 pun!!!ade - ade - tak ade pun - tak ape la kan...

hydir said...

oohh .. baru ku tahu
tapi kalo kena line cam siput .. naya le pulak menunggu

hehe :)

idayusof. said...

Info yg berguna tu....
Jom pakat ramai2 klik NUFF.....
Sabo jgn tak sabo......

Bo the Nerd said...

Ramai yg tutup selepas iklan keluar tak habis. Tunggu aje loading terus. Kepada yag kata ada tak ada, if ada pun ada lah...haish..malas nak cakap apa2.

Rohana said...

Lagi satu, Nuff ni recognise unik IP address saja..meaning kalau orang sama klik byk kali..dia kira 1 kali je..kalau masuk blog saya, jgn lupa klik DapatWang..ni pun boleh tambah income

Anonymous said...

1 IP tapi klu klik iklan yg berbeza masih dianggap lebih dari 1...harap maklum pada yg tak tau..

Shamsul said...

pada yang tak kisah ada ker takder..org kaya ler tu..!!

: bluedianthus : said...

memang dah selalu terjadi kat sy..tula yang menjatuhkan semangat nak dapat earning..huhu..takpe sabar2...

|| NaFiRaa || said...

urrmmm..good info..:)

* mEsSy * said...

sok0ng2.. :)

idayusof. said...

Hari2 klik tak apa ke?....

MisS Cinta_ati said...

sokong²

mamashasha said...

salam kenal lyana...tq for the info....