MALAM NI....MAKAN YANG SIMPLE2 JER...

| |

Christmas-Divider 6 Pictures, Images and Photos





Salam....dah mlm camgini baru sempat nk apdet blog...xceli bukannya bizi mana pun cuma asyik dok klik sana klik sini sampai terlupa nk apdet blog...Ari ni first time check earning kat nuff dan hasilnya tak mengecewakan...senyum lebar jer...wapun baru 5 ari joint nuffnang ni...tp eemmm...ok la...bebaloi jugak la..sambil tu terpikir gak...issh awat la..aku x join nuffnang dari dulu lg....

Malam ni lyana n famli mkn kueteow goreng jer...hubby cakap x lalu nk mkn nasi...kueteow goreng pun lyana wat simple2 jer...masuk apa yg ada jer...pastu hubby mintak buat cucuq udang.
Oklah lyana stop sini dulu...layan jer apa yg ada k....
FlowerRoseRedSparkleBar Pictures, Images and Photos

3 Komen♬:

sonata anak kancil said...

yang simple ni menyelerakan!

Watierman, rmanbkr said...

Salam Lyana..terasa nak yg dok smiley kat atas tu le!!yg warna cekelat tu!!!Ada lagi tak?? TQ sudi jenguk Akak masa tak sihat hari tu!!

onniey84 said...

sedapnya lyana....