Take A Break

| |


Salam semua,huh... dah lama aku x jenguk blog.Entahlah seminggu 2 ni...rasa malas sangat nak apdet...cam dah ketandusan idea..ngantuk..tiada perkara baru nak dipaparkan..Sekali pikir tu...timbul rasa malas berblog ,tapi 2 kali pikir fikir takkan nk stop kot?...penat2 bangunkan blog tiba2 nk tinggalkan camtu jer...sayang ler plak !sebab kerana blog ni lah aku dapat ramai kawan dari seluruh pelusuk.emmm..... cam na yek...garupale

Tapi dalam 2-3 minggu nie aku jarang mengadap pc sbb hubby will be fully using pasal the last "Travian Game" so friends if any message for me..please leave up message in chat box..

post signature

3 Komen♬:

BuLaN iTu aKu said...

tak pe.. take ur timee

mamalieyna said...

takpe..seminggu or 2 minggu sekali jengok pun jadilah..kalo takde lagsung tak best tau..tokleh ada ramai kawan.. take ur time!

Watierman said...

Salam Lyana...tak ape...bawa2 bersabar...simpan sikit2..nanti dah cukup beli PC satu lagi atau beli lappy...kan tak payah berebut dengan hubby...Akak yg ada lappy sendiri pun tak terhapdet...gak kengkadang tu..banyak sgt nak buat kat rumah ni...!!