TENSIONNNNNNN..... NYERRRRR........

| |

Salam...Aduiiii la...tensen...tensen...tensen...betoi...dng beruk aku ni....macam tau2 jer lyana dah x nak guna khidmat dia lagi...makin menjadi jadi pulak beruk sekor ni......tunggu la...nasib ko ujung bulan ni....hehehehe.Sekarang ni...nk surf pun kena tunggu berjam2...nk apload gambaq...lagi...la...sapa2 yg guna broandband cam lyana mesti faham kan macam mana perasaan lyana sekarang ni....tapi yg herannya sebelum2 ni..x la slow sampai cam gini sekali...cuma semenjak 2 menjak ni jer...masa lyana guna mula2 dulu ok jer...tp sekarang ni...sampai tahap kesabaran lyana dah hampir mencecah tahap maxima dah ni.....arrgghhhh!!!!
Ha 1 lg korang semer nk tau x apasal lyana letak pic sambal belacan,waakaaa....wapun sambal belacan ni x dak kena mengena dng tajuk n3 lyana...hahahha..sebab berukband ni la...nk search pic lam google lambat sngt,last2 letak jer pic sambal belacan,cepat pun cepat.Dek kerana sambal belacan ni...lah lyana mkn nasi bertambah tambah tau ari ni....ngeeeee 
FlowerRoseRedSparkleBar Pictures, Images and Photos

8 Komen♬:

hans said...

streamyx juga yg bagus

LyanaSyaZam said...

betul tu...bulan depan konpom kita tukar streamxy

miemiey said...

lyana..laptop lyana ok ke...miemiey pernah jadi dulu ingatkan bband yg down tapi sebenarnya laptop dah terkena virus..so slow sgt2 nak upload gambar sampai 1 keping kat 1 jam..bayangkan laa..hubby tukar window balik dan ok semula...tapi kl tiada rangkaian 3g mgkin masalah bband kan...huhuhu....

zella said...

zella pon guna beruk juga hahah
mmg kena byk sabar hehe

Eita said...

pehhh smbl belacan mengiurkan

sonata anak kancil said...

saya guna streamyx...kekadang buat perangai gak!!! memang tension...mengalahkan migrain..!

idayusof. said...

Akak guna beruk gak.Sama jer prblm kita.Lembab.Pagi2 ok bila mlm slow pastu klu hujan bertmbh2 lembapnyer.Kekadang PC kita pun ada prblm gak,bnyk benda yg dsimpan jd dia berat skt.

RiNa FaRiD said...

waaaa!!!!nape kena ada gmbr sambal belacan tu..rindu kat sambal belacan mak dah ni...hehe