FIRST TIME BUAT NI...OK TAK..????

| |

Salam....Dah hampir tengah ari baru lyana sempat nak apdet bekpes pagi ni....tapi sekarang ni..baru kul 10 lebih kira pagi lgkan.....
Roti Jala ni...first time lyana buat..mula tu takut jugak la...x menjadi tp Alhamdulillah menjadi gak...wapun x secantik otai2 kita tp kira ok la...kan...tapi biasa la...bila first time buat,jalaan yg pertama dng yg ke2 mmg masuk tong sampah yg ke3 baru ok...Resepi ni pun lyana x ikut sukatan main bubuh jer....ha klu dah ada roti jala mesti ada kari ayam...kari ayam ni...semlm punya saja lyana buat lebih untuk mkn dng roti jala ni...roti jala ni klu cicah dng kuah manis pun rasanyer sedap jugak
kot tp lyana lebih suka cicah dng kari ayam atau daging jer...baru masyukkkk....ha satu lg...saja jer lyana wat roti jala nii...rona oren n ijau...saja nk bg nampak meriah sikit heheheh....

MACAM MANA IETA,ROTI JALA LYANA NI...OK TAK...????
FlowerRoseRedSparkleBar Pictures, Images and Photos

4 Komen♬:

ardinihumaira said...

pandainyaa... :) nampak lazat

Watierman, rmanbkr said...

Wah Lyana...for 1st time dah cantik la tu!! Akak wat pun tak cantik...Cik Mi pandai buat......ada lagi tak...akak tak makan ayam...kena cicah dgn sardin jer lah!

idayusof. said...

Kira okeyla tu....Akak pun mula2 buat tak secantik yg Lyana buat.La ni dah boleh jual dah.....

indahhouse said...

salam Lyana,
oklah, tu. cantik jalanya. sedap tuh makan ngan kari ayam. :)