HAPPY BIRTHDAY SYAFIQAH

| |




Happy Birthday to you Adik......Hari ni genap umur adik 4thn.Wah....dah besar anak mama......
Genaplah umur puteri aku 4thn hari ni.....cuma aku,hubby ngan abg apik jer yg celebrate birthday adik itu pun cuma celebrate kat umah jer....maklum ler kegawatan ekonomi rasa menjadi faktor aku n family buat ala kadar..Insya-Allah klu ada rezeki thn depan mungkin meriah skit kot.
Disamping tu gak klu nak celebrate kat luar agak kurang selesa atas sebab2 wabak penyakit(H1n1) yang melanda skang so skang pun byk masa aku habiskan di rumah saja.


Kek ala kadar

4 batang lilin menandakan genap usia adik 4 thn

tak sabar nak potong kek ler tu


fuhhh!!! jgn tersembur air liur sudah..!!
padam gak api lilin tu..

suapan adik dan abang (jgn gigit jari sudah)

turn adik lak suap kat abang

emmm..saaayaangggg adik

sayang abang gaakkk..

potong sama2 yeak

6 Komen♬:

Jieda said...

Selamat Ulangtahun yang ke 4 untuk Syafiqah.

Watierman said...

Happy Birthday Syafiqah....Moga Panjang Umur & Murah Rezeki....sama Birthday dengan Kak Reena...tapi Kak Reena & Untie tak berapa sihat...kita postpone dulu celebration......

mila said...

happy bday kak pikah!

nnti balik kg ni mak ngah bg hadiah no...

Lyana@adikabang said...

jieda,
tima kasih acik jieda bg ucapan kat adik

kak wati,
tima kasih akak....ooo sama ngan birhday anak akak ke... happy birthday untuk reena gak

mila,
tima kasih makngah...nanti jng lupa hadiah utk adik tau

CT Delima said...

Happy b;day SYAFIQAH... semoga menjadi anak yang baik buat kedua ibubapa dan menjadi anak yang soleha aminnnn...

cantik muka dia..abg pun sayang kat adik hehe

Lyana@adikabang said...

tima kasih akak wish besday untuk syafiqah