BIKIN PANAS

| |

pasai pa la hang pi tukar nama ngan link add. yang buta IT bleh ler buat camtu.
(Klik utk zoom besar-besar)



Bila buat amal jariah pun masih ada yang sedap2 mulut kata kita nie penipu..tapi padahal dia tak sedar yang kita tolong tanpa sebarang balasan ...Untuk pengetahuan blogger yang komplen tu iklan Digi Facebook tak semestinya atas tiket nuff(bodohnya)..disertakan sekali  bukti aku klik digi facebook blog hang..
Mat..lu kena ler familiar skit iklan2 kat Advertlets lu tu...

Berfikir sebelum bertindak...Jaga mulut skit.

FlowerRoseRedSparkleBar Pictures, Images and Photos

34 Komen♬:

cikmin said...

apa url mamat ni?suka suki kata org tak jujur..aku pun hangen...

ema.razali said...

orang dah click kira baik laa . suka suki jepp ckp org ta jujo .

LyanaSyaZam said...

pic kat atas skali ada dia punya link. main tukar2 nama ngan link add. plak...mcm tak bleh trace ip add. dia tu...

Jieda said...

ayat kat shoutbox tu memang tak boleh blah.lain kali jgn masuk website dia tu lyana

Chaon Cornerz said...

orang macam nie pun ade jugak.. heh.. nak komplen2 lak.. sabar ye kak..

nurulazham said...

org klik da untung..karang ramai2 x klik dia pny baru padan muka...


*apesal bukak blog lyana kena USERNAME N PASSWORD Geng Blogger ek??

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ee..mulut..k kena cabai ke hape..ish!

NiNa' said...

sabar ye kak...

org camni.. mmg malukan diri je...~

LyanaSyaZam said...

nurulazham

geng blogger ada masalah skit..(semer blog gengblogger camtu)tu yg kuar message username dan paswed..pangkah jer kotak tu...

Wan Ameer said...

nK Gado g la tp view nie...

wanameer.blogspot.com

blog gila..kah3

rutikeben said...

wahahhaahahhaha

gelak je la..hehehe

bungakuning . said...

kurang ajarnya bahasa . tak ada ada betul bercakap . abaikan orang macam tu kak . kerana mulut badan binasa . jangan amik kisah sangat dengan orang macam tu .

Malwana said...

hum,,kasar nyer ayat..kalu ye pun takder nuff, at least simpan lam ati ajelah kalu terasa tertipu, tak perlu nak hangin2kan orang lain..masuk bagi trafik free pun dah kira rezeki..

kak Lyana relaks ok, teruskan berblogwalking sambil klik2~

RockHard said...

adehh..bangang betul..
wat malu je...

BRO SCHUMY said...

nie ler org kata..kecik2 takmo mampus..dh besar menyusahkan org...nmpak sgt cam tak tahu pasal mende nie..yang tahu nak serbu tak tentu pasal..tak tahu langsung pasal nuffnang dgn advertlets..dan tak tahu iklan2 apa yg selalu keluar ..cam tak pernah ambil kisah..ntah2 tak pernah klik pun iklan tu kat blog yang dia masuk....just type kat chat box jer...apa da org camni pun ada ke?

Seri Bahasa said...

hissh..camtu punya orang ade jugak ye...kadang nak cepat orang buat silap. mcm nie pon sampai gitu dia cakap...tak patut kena tembak ip dia baru tau..

tutorial blog said...

blogger indon..
joining here..

cik syazni said...

mcm tau blog ni..huhu.. adoi, malunye..

cik syazni said...

ni lah namenye, susu dibalas tuba..

nabil said...

blogger baru kot...badget nak sound org la..tapi terkena balik..hahaha

zella y said...

uish...teruknya org mcm ni...
klu rs tertipu pon diam2 sudah...
akhirnya malu sendiri...
hurm...

slm kenal... ;)

PiNk ButTeRfLy said...

sabar je kak, wat tak tau.

pasni takyah dah klik ads die.

uhave2buy said...

adeh...sabar-sabar...
bahasa jiwa bangsa....
erm..

orang muo said...

memang tak patut dia cakap macam tu. org muo pun terasa jugak laa sbb org muo ni pun dah lanjut... separuh abad lagi,, tapi dek smgt nak berblog & nak cari ramai kawan, org muo tetap join dgn semua peringkat umur & status..sebagai bloger kita harus saling menghormati dari segi pertuturan sama ada yg muda mahupun yg tua. harap bersabar ya tuan tanah...

mimi said...

tak sangka ye...ada juga org cam tu dlm alam maya nie

aien comel said...

sblm tuduh x nk check..tula padahnyer..kan dah malu..kan,kan,kan?

nuriz said...

ni le padah bila ckp tak pikir dulu..kan dah memalukan diri sendiri

bundleaddict said...

terserlah ke'ayu'annye... hehe

BRO SCHUMY said...

si sempit tu dtg lagi laa dgn membawa seribu alasan ..."konon menegak benang yang basah"heheheh

✿bieyra dhamira✿ said...

perghh!!xb'syukur org klik 2...

Wan Botaq said...

eh knp blog saya plak kena ni???

u better check again laaa..

satu IP address boleh digunakan banyak komputer..boleh sharing..

ntah housemate pakai ke, jiran pakai ke, ofismate pakai ke...

advertlets bukan cpc, tapi cpm method. knp saya berkira utk klik plak kalau advertlets pakai cpm method.

u check again.. i dont think its me laaa..

rutikeben said...

huhuhhhuh panas2

sweet.ants said...

actly mmg ade org nipu klik ckp x klik.sbb tu sy ske klik x nk gtau org..biar la x dibls pon...klik je kot bukan kene byr pon, x pkai tenaga byk pon.

tp bab ip adress ni kdg2 broadband pon dlm 1 ip yg same wlupun pguna dia lain2 tmpt

LyanaSyaZam said...

saya pun bukan jenis main serbu jer nak salahkan org..saya dah check history chat box a few days back..confirm saya mmg x salah org..and dia satu2 nya yang bukan nuff fan. yang saya click dan pada ptg tu (antara 2-5 ptg)sebelum ayat yg sopan tu keluar..hanya 3 org saja yg saya lawati...2 antaranya mmg nuffnang fan dan 1 tu......(paham2 ler)...
saya pun dah malas nak pikir2 mende nie...biasa ler bila org dah buat salah..kena pikir 2-3 hari mcmana alasan nak defend diri..
lastly.."berlaku jujurlah pada diri kamu..."

=======comment close==============