THANKS KAK ATIE....THANKS E-NA.....

| |

Salam.....rasanyer dah lama tul lyana tak buat n3...apa taknyer lappy asyik sakit jer...aduiii pening kepala hubby dok pikir apa lagi masalah lappy ni......macam2 hubby dah buat tapi still ada prob.jugak.....
Lyana sendiri dah rasa blur nak buat n3..dah tak tahu nak buat n3 apa..nasib baik lah kak atie dan Eyna sudi bagi bunga n award boleh la jugak lyana buat n3....Thanks Kak Atie....bagi bunga n thanks Eyna sudi bagi award untk blog adik abang yang dah semakin hilang keceriaannya.....


FlowerRoseRedSparkleBar Pictures, Images and Photos

4 Komen♬:

Chaon Cornerz said...

sabo je dengan lappy akak tue.. asik buat hal je.. congrats kak dapat award.. hehhe..

LyanaSyaZam said...

tu la pasal...dah pening kepala akak ni dik oii...anyway thanks a lot...

SheY PuLL said...

aka xnak buat AWARD lak kew kasi epul~

LyanaSyaZam said...

ooo nak award jugak ker...ok2 nanti akak kasi yer...tungguuuu...