DEMAM FACEBOOK

| |


Sejak 2 menjak nie lyana begitu sibuk ngan xtvt yang bleh memecahkan peluh..heheheh!! Dulu dah buat dah pastu berhenti kejap pastu sambung balik sbb ramai member2 dan adik badik dah mula join ..rasa sonok ler plak..hinggakan laptop kat rumah jadi rebutan antara lyana ngan anak2 termasuk ler hubby...(kartun kat atas tu sejibik cam hubby lyana)...semernya nak gik berkebun..berkebun ler kononnya !!!! hahahaha..memang pun..org zaman skang nie berkebun bukan lagi di tanah tapi di pc plak..duit hasil juta2 wohhh...rumah tahap villa tu..lucu ler plak.Kalau real kan seronok...bleh jadi jutawan..kui3!!!ada ayam ,lembu,kuda kalau jual siap bleh beli ferrari lagik..keh..keh..keh.!!!

FlowerRoseRedSparkleBar Pictures, Images and Photos

6 Komen♬:

Khairi said...

wife sy bela gajah kat situ huhuuhu. baik la plak gajah tu, jalan pun tak.

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik...tulah Akak tak berani nak masuk FB.....baik Akak baca novel...dan bela lemak tepu kat badan ni dari mencangkul kat FB...hehehe...cam bagus jer bela lemak!!!

BRO SCHUMY said...

klu ada belen2 paku tu hantar ler yeak...horse stable blum siap gik

yana said...

haha.. best2...

wpun ak xmaen pun game kat facebook tu

si[jari] telunjuk said...

facebook....suke conteng dinding je..bestttt...satu kepuasan.hahaha

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

hahah, demam FB, tua muda same je.. yg si kecik2 terhegeh nk men gak, pastu gejala social pun up mcm FB.. aishhh