MAKAN SAMBIL TENGOK TV...LAYAN NI...

| |

 Wah2...sana sini masing2 pakat dok tunjuk menu lunch tengh hari ni...hari ni lyana masak simple jer...so malas la nak wat n3...pagi ni...lyana merajinkan diri buat krap krup kopok gunting ni...plan nak buat kuih siput tp malas la...pulak...sebab abg apik x boleh  tolong dia sek...itu sebabnyer lyana buat kopok gunting ni....slalu klu buat x sampai sekilo tpung tp hari ni...buat sekilo tepung...jenuh jugak la nak mengunting kopok ni....
Oklah jom layan pic kat bawah...sesapa yg nak,ambik ler jng malu2 pulak...hiks...

DAH SIAP GUNTING

 YANG NI..PULAK DAH SIAP GORENG

  
HAA...DAH SIAP MASUK BALANG PUN...

8 Komen♬:

PUTERA2PUTERI said...

mai nak mintak sebalang....rajin no dok gunting2...beli la mesin lg cepat hehehehe....wat berkilo2 pun sat je....

PUTERA2PUTERI said...

mai nak mintak sebalang....rajin no dok gunting2...beli la mesin lg cepat hehehehe....wat berkilo2 pun sat je....

PUTERA2PUTERI said...

mai nak mintak sebalang....rajin no dok gunting2...beli la mesin lg cepat hehehehe....wat berkilo2 pun sat je....

PUTERA2PUTERI said...

adusssssss...terlebih sudah....sowi no...

LyanaSyaZam said...

amboiii...tau la.. nak sebalang tp x yah la..komen bnyk2 hahahah..ok jap nak p antaq...
ieta nak beli la...baru ni tengok lam ktlg tesco 25hinggit jer...

along nordin said...

nanti nak special request kat kak ana,suh buat keropok gunting ni,ok kot

LyanaSyaZam said...

ok2...cakap jer nak bapa kilo..kita kira rega adik bradik hihihks

Kaseh said...

waahhh cam sedap jek..kudap2 depan tv besh kan..