ALAAA..COMEINYER DIA....

| | 6 Komen♬

Wah2 semakin rajin pulak mengapdet blog....Sejak 2/3 hari ni banyak masa terluang...tak berapa sibuk sangat sebab tu lah rajin nak ngadap blog ni...ziarah kawan2 maya yg dah lama lyana tak bertandang ke blog dia orang...blog kawan2 semakin lama semakin meriah..dan sekarang ni banyak betul yang menganjurkan G.A,semoga rezeki kawan2 yang menganjurkan G.A bertambah-tambah.Lyana pulak malas nak join G.A asyik tak menang jer...huhuhuhu..suka sangat tengok kawan2 yg selalu menang G.A...lagi2  Kak Atie,selalu jer ada rezeki dia...tahniah akak,selalu menang G.A.begitu jugak dengan best friend lyana,Ieta,semenjak 2 menjak ni...banyak rezeki dia,Alhamdulillah.
Amboi panjang pulak mukadimah untuk hari ni...emmm oklah tu..sekali sekala...ok berbalik pada tajuk n3 untuk hari ni....ini gambar nephew haubby...yang lyana mengasuh...baru ni sesaja la..dah tak der keja...sempat jugak snap pic dia...geram sangat tengok pipi yang tembam tu...alahai comeinyer dia....





MENU BERBUKA UNTUK HARI NI......

| | 3 Komen♬

Hahahaha....bulan puasa belum lagi tapi lyana dah sibuk buat n3 berbuka hehehe...Hari ni dan semalam lyana puasa ganti...orang lain dah berkurun ganti puasa tapi lyana baru terhegeh hegeh nak ganti,.Lagi beberapa hari jer lagi kita nak sambut bulan Ramadhan...sebab tu nak kena ganti cepat2..Berpuasa bukan bulan puasa ni...aduii banyak sungguh dugaannya...tapi Alhamdulillah dapat jugak lyana sempurnakannya...


KEM MOTIVASI DAN KEPIMPINAN PELAJAR SEKOLAH RENDAH

| | 1 Komen♬







NASI LEMAK SAMBAI SUTUN

| | 1 Komen♬

Morning...dah lama tak buat nasi lemak,slalunya klu nak makan beli jer...tapi pagi ni...tetiba pulak rajin nak buat nasi lemak sambai sutun kering.Lyana pernah baca 1 artikel mengatakan sutun kering tak boleh makam...emmm...tapi dah teringin sangat lupakan jer apa yang lyana baca tu...sakit belakang citer...yang penting kepuasan menikmati sambal sutun kering tu...hihihik...