CIK ANITA SONGEH GIVEAWAY

| | 2 Komen♬

Cik Anita Songeh Giveaway
PENGUMUMAN...sesiapa yang singgah atau tersinggah di sini dan terbaca N3 nie..anda di alu-alukan untuk menyertai GA Cik Anita Songeh .Jom kita ramai-ramai memeriahkan GA ini .

Syarat penyertaan sangat mudah:
1. Follow saya punya belog (tak wajib, tp utk memudahkan update dari saya )
2. Perlu ada entri baru dan link kepada belog ini.
3. Tajuk entry is : Cik Anita Songeh Giveaway.
4. Lepas dah join, sila komen di post ini dah tinggalkan link anda. Biar mudah nak jejak nanti. Jangan di chat box ye. Nanti susah Cik Anita nak kesan.
5. Kalau rajin sila buat sticky post ye :)
6. Jangan lupa tag DUA orang rakan anda. Pastikan mereka tahu yee..
7. Letakkan banner buruk Cik Anita di side bar anda ye. :)

Cara nak tentukan pemenang dengan Lucky Draw iaitu Cik Anita pilih dua pemenang sahaja yang bertuah. *mungkin akan berubah mengikut kesesuaian. Makin ramai mungkin akan ditambah jumlah pemenang.
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.10.2010!
pemenang akan diumumkan 31.10.2010
Hadiah akan diumumkan seminggu sebelum tarikh penyertaan.

TIPS MELEMBUTKAN HATI ANAK2

| | 3 Komen♬

Untuk amalan bagi Ibu bapa sila baca surah To Ha ayat 1 hingga 5 sebanyak 3x pada telinga anak semasa anak tidur. Lakukan 7 hari berturut-turut..Insya'Allah..anak akan lembut hati dan mendengar kata.

Salam Ukhuwah..~

xXxsPaRTaNxXx Pictures, Images and Photos

JOM JOINT GIVEAWAY KAK ATIE

| | 2 Komen♬

Jom joint GIVEWAY Kak Atie, ada HADIAH menarik yang sedang menanti.Ini adalah GIVEAWAY yang pertama yang Kak Atie buat sempena setahun kelahiran blog dia.....Hadiah2 yang Kak Atie tawarkan tu begitu menarik dan cantik sangat... dan bila baca syarat nak sertai GA kak Atie ni  rasa senang jer cuma jadi follower dan bg komen  senang jer kan...bila tengok jer hadiah2 tu..wah...rasa teruja sangat nak joint mana la tahu mungkin kali ni....ada rezeki lyana pulak...Selalu joint GA x pernah menang pun huhuhuhu...sedeynyer...Oklah pada sapa2 yang suka joint GA jom kita pakat2 joint GA kak Atie ni...mana la tau ada rezeki kita....




xXxsPaRTaNxXx Pictures, Images and Photos